Početna stranicaSitemapKontaktIspis
HrvatskiEnglish

LOPTA STOLICE - FIT STOLICE

 

 

 

FIT STOLICA

                       

 

                       

 

 

                                           

 

 

 • Lopta-stolica za sjedenje, za razliku od tradicionalnih stolaca, potiče pravilno držanje tijela tijekom sjedenja. Osim za sjedenje, možete ju koristiti i za vježbu te za istezanje, čime ova čarobna fit stolica postaje vrlo praktična.
  Sjedenje na lopta stolici zahtjeva korištenje trbušnih mišića i mišića trupa, a potrošnja kalorija se uvelike povećava u usporedbi sa sjedenjem na običnom stolcu. Namjena lopta stolice za sjedenje je povećanje mišićne stabilnosti trupa i zglobova, fleksibilnosti tijela, jačanje trbušne muskulature te podizanje aerobne kondicije.
  IDEALNO ZA ONE KOJI DUGO SJEDE!

  Fit - stolica, za kvalitetu sjedenja.

  Fit-stolica za sjedenje, za razliku od tradicionalnih stolaca, potiče pravilno držanje tijela tijekom sjedenja. Osim za sjedenje, možete ju koristiti i za vježbanje te za istezanje, čime ova stolica - lopta postaje vrlo praktična.

  Sjedenje na lopti stolici zahtjeva korištenje trbušnih mišića i mišića trupa, a potrošnja kalorija se uvelike povećava u usporedbi sa sjedenjem na običnom stolcu. Namjena lopta stolice za sjedenje je povećanje mišićne stabilnosti trupa i zglobova, fleksibilnosti tijela, jačanje trbušne muskulature te podizanje aerobne kondicije.

  S obzirom na to da lopta povećava opterećenje posturalnih (dubokih) mišića, savjetuje se postepeno povećavati korištenje lopte dok se tijelo ne navikne.

  Isto tako, izaberite lopta stolice koja je prilagođena dugotrajnom sjedenju, a takva ima “pomoćne drške”, koje pomažu ravnoteži. 

  Naziv: Lopta  stolice

  Opis proizvoda : Sjedenje na ovoj stolci znači sačuvati pravilan stav koji je ključ za sveukupno zdravlje i fizičku dobrobit. Jedinstven i udoban alternativnom običnom stolcu. Lopta trajno pritisak na kralježnicu, oslobađa napetost mišića, ispravlja držanje tijela, poboljšava ravnotežu i jača torzo. Promovira aktivno sjedenje, dok jača leđa i poboljšava držanje tijela.

  ZNAČAJKE:  poboljšava fizičku rehabilitaciju, sprečava poremećaje kralježnice, Rolling bazne značajke 4 pokretnih kotača, od kojih su 2 na zaključavanje, koristiti za razvlačenje, ispravan stav, smanjuje ukočenost i poboljšava cirkulaciju, može se koristi u domu ili u uredu za ublažavanje tijela u ergonomskom položaju

   Fit stolica inteligentno integrira udobno sjedenje i istovremeno daje mini trening, poboljšava ravnotežu vašeg tijela i povećava fleksibilnost.

  Idealan za kućnu i uredsku uporabu; Fit-stolica može se koristiti dok radite ispred računala, gledate televiziju ili jednostavno uklonite svoju uobičajenu stolicu u bilo kojem okruženju.

  Uz daljnje korištenje, Fit-stolica će vam pomoći ispravno sjedenje, istovremeno jačajući vašu kralježnicu i donjeg dijela leđa.

  Fit-stolica omogućuje izvođenje osnovnih i srednjih razina vježbi, dok ste u uredu ili kod kuće.

  Lopta se može vrlo lako ukloniti sa stolice, te omogućava da ju jednostavno koristite kao teretana loptu. Njegovo korištenje bilo gdje kao stolica ili lopta.

  Svaka Fit-stolica dolazi s ručnom pumpom koja se može koristiti za napuhavanje lopte na željenu visinu.

  Lopta stolice mogu ponuditi drugačiji doživljaj kada je u pitanju sjedenje u odnosu na redovite stolice.  Lopta stolica čini korisnika da sjedi uspravnije; to jača kralježnicu, posturalne mišiće, mišiće u bedrima i stražnjici. Mnogi ljudi uživaju ​​sjedeći na  Fit - stolici u odnosu na obične stolice.

  Također, nevjerojatnih 87% ispitanih izjavilo je da zbog sjedenja  na Fit - stolci  imali povećane motoričke sposobnosti, koordinaciju, ravnotežu, Core jačanje i fleksibilnost.

  Uzmite malo vremena da se naviknete na sjedenje na stabilnost baze lopte, kao što će se koristiti čitav niz novih mišića balansirati na lopti, dok se sjedi i radi na tome.

  Pokušajte sjediti na lopti petnaest minuta dnevno i postepeno  povećavati vrijeme sjedenja...

  Kada prvi put isprobate svoju lopta stolicu, možda ćete morati isprobati različite razine tlaka zraka unutar lopte kako bi pronašli udobnu razinu za sjedenje. Ako imate ili ste imali bilo kakve ozljede leđa ili probleme, trebali bi razgovarati sa svojim liječnikom prije upotrebe lopte stolice.

  Fit stolica dizajnirana je od strane vodećih fitness i zdravstvenih stručnjaka kako bi se poboljšalo ispravno sjedenje.

  Korištenjem ove Fit stolice smanjuje se bol, ravnanje kralježnice i pro-aktivno nadograđuje cjelokupno zdravstveno stanje.